Salon Jane (beauty & pedicure)

Schoonheidssalon Salon Jane (beauty & pedicure) is gelegen aan de a/d Rijn, Kerkstraat 41 in Katwijk aan Zee.

Meer informatie over Salon Jane (beauty & pedicure) in Katwijk aan Zee

Op zoek naar een Beautysalon in Katwijk aan Zee? De deskundigen van Salon Jane (beauty & pedicure) verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Salon Jane (beauty & pedicure) ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Katwijk aan Zee.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de a/d Rijn, Kerkstraat 41 in Katwijk aan Zee. Salon Jane (beauty & pedicure) kun je telefonisch bereiken via: 31 6 41010432 en voor meer informatie kun je de website http://janebeauty.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Salon Jane (beauty & pedicure) staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Salon Jane (beauty & pedicure)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Jane (beauty & pedicure) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Salon Jane (beauty & pedicure)

Bezoekers bekeken ook