Salon Nellie (Nails by Nellie)

Nagelstudio Salon Nellie (Nails by Nellie) is gelegen aan de Nachtegaalstraat 9 in Borne.

Meer informatie over Salon Nellie (Nails by Nellie) in Borne

Op zoek naar een Beautysalon in Borne? De deskundigen van Salon Nellie (Nails by Nellie) verwelkomen je graag in hun Nagelstudio om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Nagelstudio Salon Nellie (Nails by Nellie) ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Borne.

De exacte locatie van deze Nagelstudio is te vinden aan de Nachtegaalstraat 9 in Borne. Salon Nellie (Nails by Nellie) kun je telefonisch bereiken via: 31 6 24435780 en voor meer informatie kun je de website http://www.nailsbynellie.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Salon Nellie (Nails by Nellie) staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Salon Nellie (Nails by Nellie)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Nellie (Nails by Nellie) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Salon Nellie (Nails by Nellie)

Bezoekers bekeken ook