Salon P Terschelling

Schoonheidssalon Salon P Terschelling is gelegen aan de Kooiweg 2 in Hoorn.

Meer informatie over Salon P Terschelling in Hoorn

Op zoek naar een Beautysalon in Hoorn? De deskundigen van Salon P Terschelling verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Salon P Terschelling ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Hoorn.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Kooiweg 2 in Hoorn. Salon P Terschelling kun je telefonisch bereiken via: 31 6 12864509 en voor meer informatie kun je de website http://www.facebook.com/salonpterschelling raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Salon P Terschelling staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Salon P Terschelling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon P Terschelling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Salon P Terschelling

Bezoekers bekeken ook