Salon Prinsenhuys

Schoonheidssalon Salon Prinsenhuys is gelegen aan de Prinsegracht 75A in Den Haag.

Meer informatie over Salon Prinsenhuys in Den Haag

Op zoek naar een Beautysalon in Den Haag? De deskundigen van Salon Prinsenhuys verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Salon Prinsenhuys ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Den Haag.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Prinsegracht 75A in Den Haag. Salon Prinsenhuys kun je telefonisch bereiken via: 31 6 88808628 en voor meer informatie kun je de website https://www.salonprinsenhuys.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Salon Prinsenhuys staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Salon Prinsenhuys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Prinsenhuys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Salon Prinsenhuys

Bezoekers bekeken ook