Salon Rozalien

Schoonheidssalon Salon Rozalien is gelegen aan de Middelland 1 in Bergen op Zoom.

Meer informatie over Salon Rozalien in Bergen op Zoom

Op zoek naar een Beautysalon in Bergen op Zoom? De deskundigen van Salon Rozalien verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Salon Rozalien ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Bergen op Zoom.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Middelland 1 in Bergen op Zoom. Salon Rozalien kun je telefonisch bereiken via: 31 164 273 230 en voor meer informatie kun je de website http://www.rozalien.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Salon Rozalien staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Salon Rozalien? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Rozalien het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Salon Rozalien

Bezoekers bekeken ook