Salon "Saphire"

Schoonheidssalon Salon "Saphire" is gelegen aan de Juliana van Stolberglaan 186 in Den Haag.

Meer informatie over Salon "Saphire" in Den Haag

Op zoek naar een Beautysalon in Den Haag? De deskundigen van Salon "Saphire" verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Salon "Saphire" ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Den Haag.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Juliana van Stolberglaan 186 in Den Haag. Salon "Saphire" kun je telefonisch bereiken via: 31 70 382 4239 en voor meer informatie kun je de website http://www.salonsaphire.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Salon "Saphire" staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Salon "Saphire"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon "Saphire" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Salon “Saphire”

Bezoekers bekeken ook