Salon Stella

Nagelstudio Salon Stella is gelegen aan de Lover 149a in Borne.

Meer informatie over Salon Stella in Borne

Op zoek naar een Beautysalon in Borne? De deskundigen van Salon Stella verwelkomen je graag in hun Nagelstudio om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Nagelstudio Salon Stella ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Borne.

De exacte locatie van deze Nagelstudio is te vinden aan de Lover 149a in Borne. Salon Stella kun je telefonisch bereiken via: 31 6 33580800 en voor meer informatie kun je de website https://salon-stella-nail-salon.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Salon Stella staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Salon Stella? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Stella het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Salon Stella

Bezoekers bekeken ook