San's Medisch Pedicure- en Schoonheidssalon

Schoonheidssalon San's Medisch Pedicure- en Schoonheidssalon is gelegen aan de Vijverlaan 6 in Borne.

Meer informatie over San's Medisch Pedicure- en Schoonheidssalon in Borne

Op zoek naar een Beautysalon in Borne? De deskundigen van San's Medisch Pedicure- en Schoonheidssalon verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon San's Medisch Pedicure- en Schoonheidssalon ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Borne.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Vijverlaan 6 in Borne. San's Medisch Pedicure- en Schoonheidssalon kun je telefonisch bereiken via: 31 6 42723927 en voor meer informatie kun je de website http://www.sanssalon.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van San's Medisch Pedicure- en Schoonheidssalon staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij San's Medisch Pedicure- en Schoonheidssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je San's Medisch Pedicure- en Schoonheidssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. San’s Medisch Pedicure- en Schoonheidssalon

Bezoekers bekeken ook