Schoonheidssalon De Bloesem

Schoonheidssalon Schoonheidssalon De Bloesem is gelegen aan de Kortestede 2C in Den Haag.

Meer informatie over Schoonheidssalon De Bloesem in Den Haag

Op zoek naar een Beautysalon in Den Haag? De deskundigen van Schoonheidssalon De Bloesem verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Schoonheidssalon De Bloesem ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Den Haag.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Kortestede 2C in Den Haag. Schoonheidssalon De Bloesem kun je telefonisch bereiken via: 31 6 14120234 en voor meer informatie kun je de website https://www.treatwell.nl/salon/schoonheidssalon-de-bloesem/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Schoonheidssalon De Bloesem staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon De Bloesem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon De Bloesem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Schoonheidssalon De Bloesem

Bezoekers bekeken ook