Schoonheidssalon Irene

Schoonheidssalon Schoonheidssalon Irene is gelegen aan de Willandstraat 100 in Berghem.

Meer informatie over Schoonheidssalon Irene in Berghem

Op zoek naar een Beautysalon in Berghem? De deskundigen van Schoonheidssalon Irene verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Schoonheidssalon Irene ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Berghem.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Willandstraat 100 in Berghem. Schoonheidssalon Irene kun je telefonisch bereiken via: 31 412 401 040 en voor meer informatie kun je de website raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Schoonheidssalon Irene staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Irene? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Irene het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Schoonheidssalon Irene

Bezoekers bekeken ook