Secret Beauty Bar

Schoonheidssalon Secret Beauty Bar is gelegen aan de De Brink 18 in Oudemirdum.

Meer informatie over Secret Beauty Bar in Oudemirdum

Op zoek naar een Beautysalon in Oudemirdum? De deskundigen van Secret Beauty Bar verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Secret Beauty Bar ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Oudemirdum.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de De Brink 18 in Oudemirdum. Secret Beauty Bar kun je telefonisch bereiken via: 31 6 15530745 en voor meer informatie kun je de website http://www.secretbeautybar.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Secret Beauty Bar staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Secret Beauty Bar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Secret Beauty Bar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Secret Beauty Bar

Bezoekers bekeken ook