The Beauty Lounge Laura

Schoonheidssalon The Beauty Lounge Laura is gelegen aan de Stadhoudersstraat 50 in Rijswijk.

Meer informatie over The Beauty Lounge Laura in Rijswijk

Op zoek naar een Beautysalon in Rijswijk? De deskundigen van The Beauty Lounge Laura verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon The Beauty Lounge Laura ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Rijswijk.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Stadhoudersstraat 50 in Rijswijk. The Beauty Lounge Laura kun je telefonisch bereiken via: 31 6 29359100 en voor meer informatie kun je de website http://www.thebeautyloungelaura.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van The Beauty Lounge Laura staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij The Beauty Lounge Laura? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Beauty Lounge Laura het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. The Beauty Lounge Laura

Bezoekers bekeken ook