The Saloon Bolsward

Schoonheidssalon The Saloon Bolsward is gelegen aan de Dijkstraat 5 in Bolsward.

Meer informatie over The Saloon Bolsward in Bolsward

Op zoek naar een Beautysalon in Bolsward? De deskundigen van The Saloon Bolsward verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon The Saloon Bolsward ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Bolsward.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Dijkstraat 5 in Bolsward. The Saloon Bolsward kun je telefonisch bereiken via: 31 6 13236986 en voor meer informatie kun je de website https://www.the-saloon-bolsward.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van The Saloon Bolsward staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij The Saloon Bolsward? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Saloon Bolsward het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. The Saloon Bolsward

Bezoekers bekeken ook