Total Beauty by Dorine

Schoonheidssalon Total Beauty by Dorine is gelegen aan de Tolheksleane 6 in Kimswerd.

Meer informatie over Total Beauty by Dorine in Kimswerd

Op zoek naar een Beautysalon in Kimswerd? De deskundigen van Total Beauty by Dorine verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Total Beauty by Dorine ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Kimswerd.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Tolheksleane 6 in Kimswerd. Total Beauty by Dorine kun je telefonisch bereiken via: 31 6 31282948 en voor meer informatie kun je de website raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Total Beauty by Dorine staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Total Beauty by Dorine? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Total Beauty by Dorine het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Total Beauty by Dorine

Bezoekers bekeken ook