Touch of Beauty

Permanente make-up kliniek Touch of Beauty is gelegen aan de Zwaaikom 9 in Katwijk aan Zee.

Meer informatie over Touch of Beauty in Katwijk aan Zee

Op zoek naar een Beautysalon in Katwijk aan Zee? De deskundigen van Touch of Beauty verwelkomen je graag in hun Permanente make-up kliniek om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Permanente make-up kliniek Touch of Beauty ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Katwijk aan Zee.

De exacte locatie van deze Permanente make-up kliniek is te vinden aan de Zwaaikom 9 in Katwijk aan Zee. Touch of Beauty kun je telefonisch bereiken via: 31 6 14158885 en voor meer informatie kun je de website https://www.touchofbeautykatwijk.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Touch of Beauty staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Touch of Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Touch of Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Touch of Beauty

Bezoekers bekeken ook