Urban Beauty Center

Schoonheidssalon Urban Beauty Center is gelegen aan de Teunisbloemplein 18C in Den Haag.

Meer informatie over Urban Beauty Center in Den Haag

Op zoek naar een Beautysalon in Den Haag? De deskundigen van Urban Beauty Center verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Urban Beauty Center ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Den Haag.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Teunisbloemplein 18C in Den Haag. Urban Beauty Center kun je telefonisch bereiken via: 31 70 322 0359 en voor meer informatie kun je de website http://www.urbanbeautycenter.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Urban Beauty Center staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Urban Beauty Center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Urban Beauty Center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Urban Beauty Center

Bezoekers bekeken ook