Zuiver huid & haar

Schoonheidssalon Zuiver huid & haar is gelegen aan de Ziekenhuisstraat 2 in Borne.

Meer informatie over Zuiver huid & haar in Borne

Op zoek naar een Beautysalon in Borne? De deskundigen van Zuiver huid & haar verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Zuiver huid & haar ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Borne.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Ziekenhuisstraat 2 in Borne. Zuiver huid & haar kun je telefonisch bereiken via: 31 74 266 7464 en voor meer informatie kun je de website http://www.zuiverborne.nl/kreatos-kappers-borne/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Zuiver huid & haar staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Zuiver huid & haar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zuiver huid & haar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Zuiver huid & haar

Bezoekers bekeken ook