Angelique Beauty & Wellness

Schoonheidssalon Angelique Beauty & Wellness is gelegen aan de Hoogeweg 12 in Staphorst.

Meer informatie over Angelique Beauty & Wellness in Staphorst

Op zoek naar een Beautysalon in Staphorst? De deskundigen van Angelique Beauty & Wellness verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Angelique Beauty & Wellness ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Staphorst.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Hoogeweg 12 in Staphorst. Angelique Beauty & Wellness kun je telefonisch bereiken via: 31 6 27306658 en voor meer informatie kun je de website http://www.angeliquebeautywellness.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Angelique Beauty & Wellness staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Angelique Beauty & Wellness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Angelique Beauty & Wellness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Angelique Beauty & Wellness

Bezoekers bekeken ook