Astelie Huidverzorging

Schoonheidssalon Astelie Huidverzorging is gelegen aan de Bongerd 41 in Borne.

Meer informatie over Astelie Huidverzorging in Borne

Op zoek naar een Beautysalon in Borne? De deskundigen van Astelie Huidverzorging verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Astelie Huidverzorging ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Borne.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Bongerd 41 in Borne. Astelie Huidverzorging kun je telefonisch bereiken via: 31 6 51889108 en voor meer informatie kun je de website http://astelie.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Astelie Huidverzorging staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Astelie Huidverzorging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Astelie Huidverzorging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Astelie Huidverzorging

Bezoekers bekeken ook