Bambie Nailz

Nagelstudio Bambie Nailz is gelegen aan de Bruinevisstraat 32 in Bergen op Zoom.

Meer informatie over Bambie Nailz in Bergen op Zoom

Op zoek naar een Beautysalon in Bergen op Zoom? De deskundigen van Bambie Nailz verwelkomen je graag in hun Nagelstudio om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Nagelstudio Bambie Nailz ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Bergen op Zoom.

De exacte locatie van deze Nagelstudio is te vinden aan de Bruinevisstraat 32 in Bergen op Zoom. Bambie Nailz kun je telefonisch bereiken via: en voor meer informatie kun je de website https://instagram.com/bambienailz?igshid=e9sakkq8cez7 raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Bambie Nailz staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Bambie Nailz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bambie Nailz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bambie Nailz

Bezoekers bekeken ook