Beauty & Wax for you

Schoonheidssalon Beauty & Wax for you is gelegen aan de Markt 7 in Maassluis.

Meer informatie over Beauty & Wax for you in Maassluis

Op zoek naar een Beautysalon in Maassluis? De deskundigen van Beauty & Wax for you verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Beauty & Wax for you ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Maassluis.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Markt 7 in Maassluis. Beauty & Wax for you kun je telefonisch bereiken via: 31 6 16005241 en voor meer informatie kun je de website http://beautywaxforyou.com/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Beauty & Wax for you staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Beauty & Wax for you? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty & Wax for you het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Beauty & Wax for you

Bezoekers bekeken ook