Beautysalon by Kelly

Schoonheidssalon Beautysalon by Kelly is gelegen aan de Samuël Esmeijerstraat 203 in Vlaardingen.

Meer informatie over Beautysalon by Kelly in Vlaardingen

Op zoek naar een Beautysalon in Vlaardingen? De deskundigen van Beautysalon by Kelly verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Beautysalon by Kelly ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Vlaardingen.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Samuël Esmeijerstraat 203 in Vlaardingen. Beautysalon by Kelly kun je telefonisch bereiken via: 31 10 200 5109 en voor meer informatie kun je de website http://www.beautysalonbykelly.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Beautysalon by Kelly staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Beautysalon by Kelly? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon by Kelly het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Beautysalon by Kelly

Bezoekers bekeken ook