BeautysalonKB

Schoonheidssalon BeautysalonKB is gelegen aan de Timmer Werf 7 in Hellevoetsluis.

Meer informatie over BeautysalonKB in Hellevoetsluis

Op zoek naar een Beautysalon in Hellevoetsluis? De deskundigen van BeautysalonKB verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon BeautysalonKB ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Hellevoetsluis.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Timmer Werf 7 in Hellevoetsluis. BeautysalonKB kun je telefonisch bereiken via: 31 181 508 178 en voor meer informatie kun je de website http://www.beautysalonkb.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van BeautysalonKB staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij BeautysalonKB? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BeautysalonKB het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. BeautysalonKB

Bezoekers bekeken ook