Carina's pedicuresalon

Schoonheidssalon Carina's pedicuresalon is gelegen aan de Akkerweg 26 in Hulshorst.

Meer informatie over Carina's pedicuresalon in Hulshorst

Op zoek naar een Beautysalon in Hulshorst? De deskundigen van Carina's pedicuresalon verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Carina's pedicuresalon ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Hulshorst.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Akkerweg 26 in Hulshorst. Carina's pedicuresalon kun je telefonisch bereiken via: 31 6 20399671 en voor meer informatie kun je de website raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Carina's pedicuresalon staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Carina's pedicuresalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Carina's pedicuresalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Carina’s pedicuresalon

Bezoekers bekeken ook