Chelly's Beauty Salon

Schoonheidssalon Chelly's Beauty Salon is gelegen aan de Hobbemastraat 7B in Schiedam.

Meer informatie over Chelly's Beauty Salon in Schiedam

Op zoek naar een Beautysalon in Schiedam? De deskundigen van Chelly's Beauty Salon verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Chelly's Beauty Salon ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Schiedam.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Hobbemastraat 7B in Schiedam. Chelly's Beauty Salon kun je telefonisch bereiken via: 31 6 34581311 en voor meer informatie kun je de website http://chellysbeautysalon.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Chelly's Beauty Salon staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Chelly's Beauty Salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chelly's Beauty Salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Chelly’s Beauty Salon

Bezoekers bekeken ook