De Creatieve Hand

Nagelstudio De Creatieve Hand is gelegen aan de Capelleweg 2B in Abbenbroek.

Meer informatie over De Creatieve Hand in Abbenbroek

Op zoek naar een Beautysalon in Abbenbroek? De deskundigen van De Creatieve Hand verwelkomen je graag in hun Nagelstudio om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Nagelstudio De Creatieve Hand ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Abbenbroek.

De exacte locatie van deze Nagelstudio is te vinden aan de Capelleweg 2B in Abbenbroek. De Creatieve Hand kun je telefonisch bereiken via: 31 6 24870770 en voor meer informatie kun je de website http://www.decreatievehand.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van De Creatieve Hand staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij De Creatieve Hand? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Creatieve Hand het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. De Creatieve Hand

Bezoekers bekeken ook