De Kleine Salon

Schoonheidssalon De Kleine Salon is gelegen aan de Het Laantje 11 in Noordwijk.

Meer informatie over De Kleine Salon in Noordwijk

Op zoek naar een Beautysalon in Noordwijk? De deskundigen van De Kleine Salon verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon De Kleine Salon ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Noordwijk.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Het Laantje 11 in Noordwijk. De Kleine Salon kun je telefonisch bereiken via: 31 6 23671903 en voor meer informatie kun je de website https://www.dekleinesalon.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van De Kleine Salon staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij De Kleine Salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kleine Salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. De Kleine Salon

Bezoekers bekeken ook