De Laserbar Beautysalon

Schoonheidsspecialist De Laserbar Beautysalon is gelegen aan de Paulusberg 30 in Bergen op Zoom.

Meer informatie over De Laserbar Beautysalon in Bergen op Zoom

Op zoek naar een Beautysalon in Bergen op Zoom? De deskundigen van De Laserbar Beautysalon verwelkomen je graag in hun Schoonheidsspecialist om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidsspecialist De Laserbar Beautysalon ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Bergen op Zoom.

De exacte locatie van deze Schoonheidsspecialist is te vinden aan de Paulusberg 30 in Bergen op Zoom. De Laserbar Beautysalon kun je telefonisch bereiken via: 31 6 54911402 en voor meer informatie kun je de website http://www.delaserbar.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van De Laserbar Beautysalon staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij De Laserbar Beautysalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Laserbar Beautysalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. De Laserbar Beautysalon

Bezoekers bekeken ook