Diamond Beautyroom

Centrum voor haarverwijdering Diamond Beautyroom is gelegen aan de Exloostraat 132 in Den Haag.

Meer informatie over Diamond Beautyroom in Den Haag

Op zoek naar een Beautysalon in Den Haag? De deskundigen van Diamond Beautyroom verwelkomen je graag in hun Centrum voor haarverwijdering om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Centrum voor haarverwijdering Diamond Beautyroom ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Den Haag.

De exacte locatie van deze Centrum voor haarverwijdering is te vinden aan de Exloostraat 132 in Den Haag. Diamond Beautyroom kun je telefonisch bereiken via: 31 6 14936168 en voor meer informatie kun je de website http://diamond-beautyroom.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Diamond Beautyroom staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Diamond Beautyroom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Diamond Beautyroom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Diamond Beautyroom

Bezoekers bekeken ook