Dollhair & Beauty

Kapper Dollhair & Beauty is gelegen aan de Emmaplein 17 in Bergen op Zoom.

Meer informatie over Dollhair & Beauty in Bergen op Zoom

Op zoek naar een Beautysalon in Bergen op Zoom? De deskundigen van Dollhair & Beauty verwelkomen je graag in hun Kapper om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Kapper Dollhair & Beauty ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Bergen op Zoom.

De exacte locatie van deze Kapper is te vinden aan de Emmaplein 17 in Bergen op Zoom. Dollhair & Beauty kun je telefonisch bereiken via: 31 164 785 622 en voor meer informatie kun je de website http://www.dollhairbeauty.com/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Dollhair & Beauty staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Dollhair & Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dollhair & Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dollhair & Beauty

Bezoekers bekeken ook