Extended Beauty

Schoonheidsspecialist Extended Beauty is gelegen aan de Pieter de Hoochstraat 12 in Hengelo.

Meer informatie over Extended Beauty in Hengelo

Op zoek naar een Beautysalon in Hengelo? De deskundigen van Extended Beauty verwelkomen je graag in hun Schoonheidsspecialist om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidsspecialist Extended Beauty ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Hengelo.

De exacte locatie van deze Schoonheidsspecialist is te vinden aan de Pieter de Hoochstraat 12 in Hengelo. Extended Beauty kun je telefonisch bereiken via: 31 6 85048274 en voor meer informatie kun je de website http://www.extendedbeauty.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Extended Beauty staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Extended Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Extended Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Extended Beauty

Bezoekers bekeken ook