Flitter Nail International

Nagelstudio Flitter Nail International is gelegen aan de Torp 18 in Den Helder.

Meer informatie over Flitter Nail International in Den Helder

Op zoek naar een Beautysalon in Den Helder? De deskundigen van Flitter Nail International verwelkomen je graag in hun Nagelstudio om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Nagelstudio Flitter Nail International ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Den Helder.

De exacte locatie van deze Nagelstudio is te vinden aan de Torp 18 in Den Helder. Flitter Nail International kun je telefonisch bereiken via: 31 6 49636403 en voor meer informatie kun je de website http://www.bochic.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Flitter Nail International staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Flitter Nail International? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flitter Nail International het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Flitter Nail International

Bezoekers bekeken ook