hair & beauty palace

Kapper hair & beauty palace is gelegen aan de Wilhelminaplein 21 in Heemstede.

Meer informatie over hair & beauty palace in Heemstede

Op zoek naar een Beautysalon in Heemstede? De deskundigen van hair & beauty palace verwelkomen je graag in hun Kapper om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Kapper hair & beauty palace ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Heemstede.

De exacte locatie van deze Kapper is te vinden aan de Wilhelminaplein 21 in Heemstede. hair & beauty palace kun je telefonisch bereiken via: 31 23 207 3911 en voor meer informatie kun je de website http://www.hairbeautypalace.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van hair & beauty palace staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij hair & beauty palace? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je hair & beauty palace het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. hair & beauty palace

Bezoekers bekeken ook