La Maison De Beauté

Schoonheidssalon La Maison De Beauté is gelegen aan de Kanaalstraat 60 in Lisse.

Meer informatie over La Maison De Beauté in Lisse

Op zoek naar een Beautysalon in Lisse? De deskundigen van La Maison De Beauté verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon La Maison De Beauté ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Lisse.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Kanaalstraat 60 in Lisse. La Maison De Beauté kun je telefonisch bereiken via: 31 252 514 987 en voor meer informatie kun je de website http://www.lamaisondebeaute.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van La Maison De Beauté staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij La Maison De Beauté? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Maison De Beauté het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. La Maison De Beauté

Bezoekers bekeken ook