Lak & Looks

Nagelstudio Lak & Looks is gelegen aan de Lamoraalweg 63-C in Egmond aan den Hoef.

Meer informatie over Lak & Looks in Egmond aan den Hoef

Op zoek naar een Beautysalon in Egmond aan den Hoef? De deskundigen van Lak & Looks verwelkomen je graag in hun Nagelstudio om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Nagelstudio Lak & Looks ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Egmond aan den Hoef.

De exacte locatie van deze Nagelstudio is te vinden aan de Lamoraalweg 63-C in Egmond aan den Hoef. Lak & Looks kun je telefonisch bereiken via: 31 72 506 3624 en voor meer informatie kun je de website http://www.lakenlooks.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Lak & Looks staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Lak & Looks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lak & Looks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Lak & Looks

Bezoekers bekeken ook