Laser & Beauty Bar

Schoonheidssalon Laser & Beauty Bar is gelegen aan de Arnoldus Asselbergsstraat 11 in Bergen op Zoom.

Meer informatie over Laser & Beauty Bar in Bergen op Zoom

Op zoek naar een Beautysalon in Bergen op Zoom? De deskundigen van Laser & Beauty Bar verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Laser & Beauty Bar ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Bergen op Zoom.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Arnoldus Asselbergsstraat 11 in Bergen op Zoom. Laser & Beauty Bar kun je telefonisch bereiken via: 31 6 17799435 en voor meer informatie kun je de website raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Laser & Beauty Bar staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Laser & Beauty Bar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Laser & Beauty Bar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Laser & Beauty Bar

Bezoekers bekeken ook