Lex Hair en Beauty

Kapper Lex Hair en Beauty is gelegen aan de Molenvaart 25 in Anna Paulowna.

Meer informatie over Lex Hair en Beauty in Anna Paulowna

Op zoek naar een Beautysalon in Anna Paulowna? De deskundigen van Lex Hair en Beauty verwelkomen je graag in hun Kapper om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Kapper Lex Hair en Beauty ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Anna Paulowna.

De exacte locatie van deze Kapper is te vinden aan de Molenvaart 25 in Anna Paulowna. Lex Hair en Beauty kun je telefonisch bereiken via: 31 223 533 780 en voor meer informatie kun je de website http://www.lexhairenbeauty.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Lex Hair en Beauty staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Lex Hair en Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lex Hair en Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Lex Hair en Beauty

Bezoekers bekeken ook