ML Skincare & Brows

Schoonheidssalon ML Skincare & Brows is gelegen aan de Hoogstraat 52 in Bolsward.

Meer informatie over ML Skincare & Brows in Bolsward

Op zoek naar een Beautysalon in Bolsward? De deskundigen van ML Skincare & Brows verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon ML Skincare & Brows ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Bolsward.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Hoogstraat 52 in Bolsward. ML Skincare & Brows kun je telefonisch bereiken via: 31 6 23980723 en voor meer informatie kun je de website http://www.salonml.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van ML Skincare & Brows staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij ML Skincare & Brows? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ML Skincare & Brows het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. ML Skincare & Brows

Bezoekers bekeken ook