Nagelsalon & pedicure Boutiek24

Nagelstudio Nagelsalon & pedicure Boutiek24 is gelegen aan de Bongerd 42 in Borne.

Meer informatie over Nagelsalon & pedicure Boutiek24 in Borne

Op zoek naar een Beautysalon in Borne? De deskundigen van Nagelsalon & pedicure Boutiek24 verwelkomen je graag in hun Nagelstudio om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Nagelstudio Nagelsalon & pedicure Boutiek24 ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Borne.

De exacte locatie van deze Nagelstudio is te vinden aan de Bongerd 42 in Borne. Nagelsalon & pedicure Boutiek24 kun je telefonisch bereiken via: 31 6 13115521 en voor meer informatie kun je de website https://www.boutiek24.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Nagelsalon & pedicure Boutiek24 staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Nagelsalon & pedicure Boutiek24? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nagelsalon & pedicure Boutiek24 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Nagelsalon & pedicure Boutiek24

Bezoekers bekeken ook