Pedicure Antoinette

Nagelstudio Pedicure Antoinette is gelegen aan de Drijver 27 in Maassluis.

Meer informatie over Pedicure Antoinette in Maassluis

Op zoek naar een Beautysalon in Maassluis? De deskundigen van Pedicure Antoinette verwelkomen je graag in hun Nagelstudio om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Nagelstudio Pedicure Antoinette ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Maassluis.

De exacte locatie van deze Nagelstudio is te vinden aan de Drijver 27 in Maassluis. Pedicure Antoinette kun je telefonisch bereiken via: 31 10 592 4572 en voor meer informatie kun je de website http://www.pedicure-antoinette.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Pedicure Antoinette staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Pedicure Antoinette? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure Antoinette het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Pedicure Antoinette

Bezoekers bekeken ook