Pedicuresalon La Rosa

Nagelstudio Pedicuresalon La Rosa is gelegen aan de Gedempt Achterom 9 in Medemblik.

Meer informatie over Pedicuresalon La Rosa in Medemblik

Op zoek naar een Beautysalon in Medemblik? De deskundigen van Pedicuresalon La Rosa verwelkomen je graag in hun Nagelstudio om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Nagelstudio Pedicuresalon La Rosa ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Medemblik.

De exacte locatie van deze Nagelstudio is te vinden aan de Gedempt Achterom 9 in Medemblik. Pedicuresalon La Rosa kun je telefonisch bereiken via: 31 6 50452953 en voor meer informatie kun je de website http://pedicuresalonlarosa.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Pedicuresalon La Rosa staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Pedicuresalon La Rosa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicuresalon La Rosa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Pedicuresalon La Rosa

Bezoekers bekeken ook