Pham Beauty

Permanente make-up kliniek Pham Beauty is gelegen aan de Victoria in Den Hoorn.

Meer informatie over Pham Beauty in Den Hoorn

Op zoek naar een Beautysalon in Den Hoorn? De deskundigen van Pham Beauty verwelkomen je graag in hun Permanente make-up kliniek om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Permanente make-up kliniek Pham Beauty ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Den Hoorn.

De exacte locatie van deze Permanente make-up kliniek is te vinden aan de Victoria in Den Hoorn. Pham Beauty kun je telefonisch bereiken via: 31 15 737 0175 en voor meer informatie kun je de website http://www.phambeauty.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Pham Beauty staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Pham Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pham Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Pham Beauty

Bezoekers bekeken ook