Polished by Mitchell

Nagelstudio Polished by Mitchell is gelegen aan de Rieteiland 54 in Rijswijk.

Meer informatie over Polished by Mitchell in Rijswijk

Op zoek naar een Beautysalon in Rijswijk? De deskundigen van Polished by Mitchell verwelkomen je graag in hun Nagelstudio om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Nagelstudio Polished by Mitchell ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Rijswijk.

De exacte locatie van deze Nagelstudio is te vinden aan de Rieteiland 54 in Rijswijk. Polished by Mitchell kun je telefonisch bereiken via: 31 6 25170744 en voor meer informatie kun je de website http://www.polishedbymitchell.com/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Polished by Mitchell staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Polished by Mitchell? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Polished by Mitchell het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Polished by Mitchell

Bezoekers bekeken ook