Salon Affinité

Schoonheidssalon Salon Affinité is gelegen aan de Avocadogaard 2 in Spijkenisse.

Meer informatie over Salon Affinité in Spijkenisse

Op zoek naar een Beautysalon in Spijkenisse? De deskundigen van Salon Affinité verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Salon Affinité ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Spijkenisse.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Avocadogaard 2 in Spijkenisse. Salon Affinité kun je telefonisch bereiken via: 31 181 634 500 en voor meer informatie kun je de website http://www.affinite.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Salon Affinité staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Salon Affinité? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Affinité het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Salon Affinité

Bezoekers bekeken ook