Salon Bella Bashé

Schoonheidssalon Salon Bella Bashé is gelegen aan de Alexander Verhuellstraat 119 in Brielle.

Meer informatie over Salon Bella Bashé in Brielle

Op zoek naar een Beautysalon in Brielle? De deskundigen van Salon Bella Bashé verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Salon Bella Bashé ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Brielle.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Alexander Verhuellstraat 119 in Brielle. Salon Bella Bashé kun je telefonisch bereiken via: 31 6 21420616 en voor meer informatie kun je de website http://www.salonbellabashe.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Salon Bella Bashé staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Salon Bella Bashé? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Bella Bashé het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Salon Bella Bashé

Bezoekers bekeken ook