Salon De Schoonheid

Schoonheidssalon Salon De Schoonheid is gelegen aan de Sasboutstraat 36 in Delft.

Meer informatie over Salon De Schoonheid in Delft

Op zoek naar een Beautysalon in Delft? De deskundigen van Salon De Schoonheid verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Salon De Schoonheid ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Delft.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Sasboutstraat 36 in Delft. Salon De Schoonheid kun je telefonisch bereiken via: 31 6 21227070 en voor meer informatie kun je de website https://www.salondeschoonheid.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Salon De Schoonheid staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Salon De Schoonheid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon De Schoonheid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Salon De Schoonheid

Bezoekers bekeken ook