Salon La Rose

Nagelstudio Salon La Rose is gelegen aan de Langeweide 71 in Zuid-Scharwoude.

Meer informatie over Salon La Rose in Zuid-Scharwoude

Op zoek naar een Beautysalon in Zuid-Scharwoude? De deskundigen van Salon La Rose verwelkomen je graag in hun Nagelstudio om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Nagelstudio Salon La Rose ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Zuid-Scharwoude.

De exacte locatie van deze Nagelstudio is te vinden aan de Langeweide 71 in Zuid-Scharwoude. Salon La Rose kun je telefonisch bereiken via: 31 226 320 645 en voor meer informatie kun je de website http://salonlarose.vpweb.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Salon La Rose staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Salon La Rose? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon La Rose het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Salon La Rose

Bezoekers bekeken ook