Schoonheidsinstituut Karin Koornstra

Schoonheidssalon Schoonheidsinstituut Karin Koornstra is gelegen aan de Engwierderlaan 5 in Makkum.

Meer informatie over Schoonheidsinstituut Karin Koornstra in Makkum

Op zoek naar een Beautysalon in Makkum? De deskundigen van Schoonheidsinstituut Karin Koornstra verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Schoonheidsinstituut Karin Koornstra ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Makkum.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Engwierderlaan 5 in Makkum. Schoonheidsinstituut Karin Koornstra kun je telefonisch bereiken via: 31 6 42999828 en voor meer informatie kun je de website http://www.karinkoornstra.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Schoonheidsinstituut Karin Koornstra staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Schoonheidsinstituut Karin Koornstra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidsinstituut Karin Koornstra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Schoonheidsinstituut Karin Koornstra

Bezoekers bekeken ook