Slowbeautysalon Bimh

Schoonheidssalon Slowbeautysalon Bimh is gelegen aan de De Marne 136 J in Bolsward.

Meer informatie over Slowbeautysalon Bimh in Bolsward

Op zoek naar een Beautysalon in Bolsward? De deskundigen van Slowbeautysalon Bimh verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Slowbeautysalon Bimh ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Bolsward.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de De Marne 136 J in Bolsward. Slowbeautysalon Bimh kun je telefonisch bereiken via: 31 6 57790724 en voor meer informatie kun je de website https://www.slowbeautysalonbimh.nl/home raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Slowbeautysalon Bimh staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Slowbeautysalon Bimh? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slowbeautysalon Bimh het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Slowbeautysalon Bimh

Bezoekers bekeken ook