Sonja's Feet & Bodycare

Schoonheidssalon Sonja's Feet & Bodycare is gelegen aan de Paulusberg 24 in Bergen op Zoom.

Meer informatie over Sonja's Feet & Bodycare in Bergen op Zoom

Op zoek naar een Beautysalon in Bergen op Zoom? De deskundigen van Sonja's Feet & Bodycare verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Sonja's Feet & Bodycare ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Bergen op Zoom.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Paulusberg 24 in Bergen op Zoom. Sonja's Feet & Bodycare kun je telefonisch bereiken via: 31 6 10483620 en voor meer informatie kun je de website raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Sonja's Feet & Bodycare staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Sonja's Feet & Bodycare? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sonja's Feet & Bodycare het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Sonja’s Feet & Bodycare

Bezoekers bekeken ook